me-new

Jeg hedder Marketa og I kan kalde mig Marky. Ligesom enhver kvinde kan jeg godt lide smukke ting og forskellige håndarbejder. Jeg kommer fra Tjekkiet og vi flyttede til Danmark for 3 år siden. Men min historie om syning begyndte allerede for længe siden. Lad mig fortælle den..:)

Min historie

Da jeg var barn, kiggede jeg så gerne på min mor, når hun syede. Og så prøvede jeg også det, helt selv. Min første projekt var 2 hundedragter til vores hund. Der fulgte et par mindre projekter og det var slut.

Da vores første datter blev født, ønskede jeg at sy til hende en stofbog. Dengang havde jeg endnu ikke en symaskine, derfor jeg begyndte at sy den i hånden. Men for tog det så længe, sluttede jeg og forsat igen om halvanden år senere, da jeg købte en symaskine. Så min første stofbog fik min datter til 2-årig fødselsdag. Jeg blev meget overasket, hvor længe hun var stille og rolig og hvor nøje hun studerede og legede med alle sider. Selv nu, når jeg syr en ny side, ser hun på den med en stor interesse og vil prøve den med det samme. Derfor er jeg overbevist om, at stofbøger ikke kun er et godt legetøj, men også et godt læremiddel.

Sort/hvide legetøj

Så kom vores anden datter og jeg ville prøve at sy noget, som passer perfekt til hende, selvom var hun en lille baby. Så jeg syede min første sort/hvide legetøj og viste det til vores baby. Jeg har allerede tidligere hørt, at babyerne foretrækker sort/hvide legetøj, men alligevel overraskede mig, at hun kiggede og smilede på legetøjet så længe. Jeg blev overbevist om, at jeg gerne vil gå denne vej. Fordi det er deres smil værd. 🙂

“For the joy in their eyes”

Updating…
  • Ingen varer i kurven.